Angloarab och Shagyaarab Riks 2008 Plönningegymnasiet - 3 augusti

Samtliga bilder är oredigerade och komprimerade. För bättre kvalitet se exempel på redigerade bilder nedan. Vid beställning mejla mig på info@mphotograph.se och bifoga de miniatyrbilder du är intresserad av att köpa i större storlek. Samtliga bilder redigeras vid beställning tex. justering av kontraster, ljus, färg osv.

Eftersom bilderna är kraftigt komprimerade för att få plats på hemsidan så är inte kvaliteten den bästa men själva orginalfilerna är av hög kvalitet!

Var tyvärr inte på Plönninge och fotade under lördagen men på söndagen så kom jag dit runt halv 11 tiden och alla ekipage som var med efter den tiden ska vara med på bild. Jag hängde dock inte riktigt med på vilka klasser som var uppdelade i anglo och shagya förutom ett fåtal gånger men jag hoppas att ni hittar bilder på er häst ändå trots att det blev lite rörigt och många bilder under samma rubrik på både anglos och shagyaaraber. I vissa klasser har inte prisutdelningsbilderna en enskild rubrik utan ligger sist.

Blev en hel del bilder både från de olika klasserna, framridningen och på "hästar på stallbacken". Båda raserna var verkligen fotovänliga så jag hoppas att jag kommer att kunna fota under Riks 2009 med, annars blir det Arab Riks om 2 helger. Vi kanske syns där?

Klicka här för att se prislistan!

Tillbaka     Gångartstest     Löshoppning     Hästar (ute)     Framridning     Prisutdelning hoppning     Uppsutten hoppning     Visa vad ni kan     Avkommeklass     Champions     Övrigt