Clearround hoppning Harplinge RK - 6 augusti

Samtliga bilder är oredigerade och komprimerade. För bättre kvalitet se exempel på redigerade bilder nedan. Vid beställning mejla mig på [email protected] och bifoga de miniatyrbilder du är intresserad av att köpa i större storlek. Samtliga bilder redigeras vid beställning tex. justering av kontraster, ljus, färg osv.

Eftersom bilderna är kraftigt komprimerade för att få plats på hemsidan så är inte kvaliteten den bästa men själva orginalfilerna är av hög kvalitet! Bilder på alla ekipage som tävlade under dagen ska finnas, mejla annars om du inte hittar några bilder på dig och din häst så kan jag ha missat att ladda upp några bilder.

Klicka här för att se prislistan!

Vädret var inte fotovänligt, mörkt men som tur var så höll sig regnet borta så det gick att fotografera ändå. Bilder på alla ekipage ska finnas ute annars mejla så ska jag se om jag har missat att lägga ut några bilder. Det kan hända att vissa bilder ligger under "fel höjd", så om du tex. hoppade 80cm kan du kika under 70-90 med för säkerhetsskull. Hoppas ni blir nöjda med resultatet av bilderna!

Tillbaka     Framridning     50cm     60cm     70cm     80cm     90cm     100cm     110cm     120cm