Lokal hoppning div. 2 Omg. 1 Norr 23 augusti - Ätrabygdens RK

Samtliga bilder är oredigerade och komprimerade. För bättre kvalitet se exempel på redigerade bilder nedan. Vid beställning mejla mig på [email protected] och bifoga de miniatyrbilder du är intresserad av att köpa i större storlek. Samtliga bilder redigeras vid beställning tex. justering av kontraster, ljus, färg osv.

Eftersom bilderna är kraftigt komprimerade för att få plats på hemsidan så är inte kvaliteten den bästa men själva orginalfilerna är av hög kvalitet! Bilder på alla ekipage som tävlade under dagen ska finnas, mejla annars om du inte hittar några bilder på dig och din häst så kan jag ha missat att ladda upp några bilder.

Trots det lite tråkiga vädret (regn) så blev det ändå en hel del bilder på alla ekipage, alla ska vara uppladdade annars är det bara att höra av sig. Vissa ekipage i 2 klassen (LC kat. D Avd B) kan ha hamnat lite fel, så om du inte hittar bilder på en Avd. B häst från den klassen så ligger de längst ner i samma klass fast i Avd A. Grattis till alla duktiga ryttare och ett stort grattis till vinnarlaget och även till övriga placerade!

(Jag har försökt att rensa ut alla bilder som kan vara "stötande", tex. på vägringar och avfallningar. Om du som ryttare skulle vilja se dem på dig själv så är det bara att mejla så skickar jag de bilderna via mejl)

Tillbaka     Klass 1     Klass 2     Klass 3     Övriga