Fälttävlan ponny Styringe RK - 9 augusti

Samtliga bilder är oredigerade och komprimerade. För bättre kvalitet se exempel på redigerade bilder nedan. Vid beställning mejla mig på [email protected] och bifoga de miniatyrbilder du är intresserad av att köpa i större storlek. Samtliga bilder redigeras vid beställning tex. justering av kontraster, ljus, färg osv.

Eftersom bilderna är kraftigt komprimerade för att få plats på hemsidan så är inte kvaliteten den bästa men själva orginalfilerna är av hög kvalitet! Bilder på alla ekipage som tävlade under dagen ska finnas, mejla annars om du inte hittar några bilder på dig och din häst så kan jag ha missat att ladda upp några bilder.

Klicka här för att se prislistan!

Debut för mig att fota fälttävlan och resultatet blev riktigt bra! Fotade båda hoppningen, dressyren och terrängen. Fotade dock inte alla i hoppningen eftersom dressyren gick samtidigt och jag prioriterade den före men vissa hoppekipage har fastnat på bild. På dressyrsidan fotade jag alla debutanter, och vid terrängen fotade jag nästan alla så ni ska nog hitta bilder på er.

Jag har delat upp vissa klasser under flera olika sidor tex. 1, 2, 3, 4 osv. eftersom det annars skulle ha blivit lite mycket med ca 400 bilder på bara en sida i vissa klasser. Om du ändå inte skulle finna dig på en bild, mejla!

Tillbaka     Klass 1     Klass 2     Klass 3     Klass 6     Övrigt